Assamblea General convocatòria ordinària

 

Andorra la Vella, 12 d’octubre del 2017

 

Associació de Persones amb Diversitat Funcional d’Andorra

Prada Casadet nº2 Local C-D AD500 Andorra la Vella

Principat d’Andorra . Telèfon (+376) 813736

www.amidaandorra.org   

amida@andorra.ad

 

Benvolgut/da  soci/a  col·labor/a:

Durant el pròxim any, AMIDA, i tal com recull en els seus estatuts des de fa 27 anys, continuarà amb la defensa dels drets de les persones amb diversitat funcional, el grup social d’AMIDA i les seves activitats, el taller de pintura i creativitat, conferències per informar i divulgar així com concienciar la societat civil de la inclusió en tots els àmbits del nostre col·lectiu i tot un seguit d’activitats per poder dotar de tots els recursos i eines necessàries  a les persones en perill d’exclusió social i que anirem desglossant al llarg de l’any.Us mantindrem degudament informats a través de la nostra web, el nostre Facebook i per correu electrònic.

Un any més els hi volem agrair el vostre suport econòmic i emocional,així com en molts casos la seva inestimable implicació envers el nostre col-lectiu i la vostra contribució econòmica en forma de quota anual o mensual.

Amb la vostra implicació enguany em pogut assolí molts projectes i donar continuïtat a d’altres.

 

Per tant i donant acompliment a l’article 10 en el seu capítol III dels Estatuts d’AMIDA, us animo a participar de l’Assemblea General en convocatòria ordinària i en data 26 d’octubre del 2017, a les dependències de la FAAD a les 18:30 h en primera convocatòria i 19:00 h en segona convocatòria amb el següent ordre del dia:

     1-Lectura i aprovació de l’acta de l’anterior Assemblea General

     2-Lectura de la memòria anual d’activitats 2016/2017

     3-Lectura i aprovació dels comptes

     4-Proposta de renovació del secretari

     5-Precs i preguntes

 

Per últim, recordar-vos que es procedirà, durant el mes de novembre , a carregar-vos al vostre compte les contribucions i quotes anuals.  

Restant a la disposició de totes i tots i reiterant el meu agraïment més sincer per la confiança dipositada en la meva persona, aprofito l’avinentesa per a saludar-vos atentament

Ben cordialment

Agustina Grandvallet

Presidenta AMIDA

Leave a comment