Presentació llibre “Innovació Social i Discapacitat”

 

IMPORTANT: La participació queda limitada als membres del Consell Social de l’Institut Guttmann o per aquelles persones interessades i prèviament autoritzades per la Junta Directiva d’AMIDA.

Per l’Institut Guttmann tan important és oferir la millor assistència mèdica i neurorehabilitadora, com continuar treballant amb les associacions de persones amb discapacitat en l’elaboració d’un nou relat entorn al paper de les persones amb discapacitat i el moviment associatiu, dins d’una societat en permanent i accelerat canvi.

Per aquesta raó, des del Consell Social i de Participació de l’Institut Guttmann, amb motiu del 50è aniversari de l’hospital, s’ha estat treballant durant tot el darrer any, juntament amb d’altres associacions de persones de l’àmbit de la discapacitat tant de Catalunya com de la resta de l’Estat i d’Andorra, així com experts i líders d’opinió de diferents àmbits socials, en la confecció del llibre “Innovació Social i Discapacitat”.

Aquesta publicació que es presenta conjuntament amb la Conselleria de Treball, Afers Socials i Famílies planteja un discurs renovat i innovador entorn a la discapacitat que pretén impulsar un nou relat de la discapacitat centrat en l’apoderament de les persones, la renovació de les associacions i el seu paper en la societat actual, una nova i necessària complicitat amb les administracions, alhora que una major presència de les persones amb discapacitat en la societat i en especial en els llocs clau que la impulsen.

Durant la roda de premsa es presentaran les principals conclusions a càrrec de Josep M. Solé, president del Consell Social i de Participació de l’Institut Guttmann; Lary León, periodista i coordinadora de Projectes i Continguts de la Fundació Atresmedia i col·laboradora en l’edició del llibre i Josep M. Ramírez, director de l’Institut Guttmann. La consellera Dolors Bassa serà qui clourà la roda de premsa.

 

Dia: Divendres, 15 de juliol

Hora: 10.30 hores

Lloc: Conselleria de Treball, Afers Socials i Família. Sala d’Actes (Planta 2a). Passeig Taulat, 266-270. Barcelona.

 

 *Es prega confirmació d’assistència. Es recomana arribar a les 10:00h per disposar de temps per a l’acreditació.

Leave a comment