Albert Llovera, nominat al Premi “Princesa de Astúrias”

El nostre vocal de la Junta Directiva Albert Llovera torna a optar a un dels premis més importants del món a nivell esportiu, el “Princesa d’Astúrias”. Segons ha publicat el Diari d’Andorra, el Govern l’ha presentat i forma part de la llista de candidats sobre la que el jurat, després, decidirà per elaborar els finalistes a obtenir el guardó.

L’excel·lència que envolta el premi s’ajusta absolutament a les característiques de la carrera del nostre pilot, que ja fa molt temps que és un exemple de superació per la manera com ha estat capaç de convertir-se en una figura de l’automobilisme. L’Albert ha estat capaç de reconvertir un obstacle insalvable en un element més per construir una vida rica i plena d’oportunitats per aprofitar. Tot un exemple per a molts i moltes!

Tots els teus companys, companyes, amics, amigues i membres d’AMIDA et recolzem per a que enguany sigui l’any que et puguis emportar un reconeixement en nom de tots i totes!

Sort i força! Estem amb tu, Albert!

Leave a comment