Els actes pel 50è aniversari de l’Institut Guttmann

Aquests dies a Barcelona estan tenint lloc alguns dels actes més importants pel 50è aniversari de l’Institut Guttmann.

El dia 27 de novembre va ser la pròpia cerimònia a la Sala Oval del Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC). Va ser una velada emotiva i plena de sorpreses, s’hi va poder veure el recorregut del mig segle de l’institut, des de l’antic hospital al barri de La Sagrera fins al modern hospital de Badalona, així com l’evolució de les expectatives i necessitats de les persones amb discapacitats d’origen neurològic al llarg d’aquests anys, col·lectiu dels que s’ocupa principalment la Fundació.

El dia 1 de desembre la nostra presidenta, Agustina Grandvallet, va assistir a la reunió anual del Consell Social i Participació, òrgan assessor del patronat de l’Institut Guttmann. A aquesta reunió es van tractar temes molt importants, com els projectes pel 2016, el canvi d’enfocament per començar a tractar la discapacitat com una diferència funcional en lloc de com un problema.

Leave a comment