Reunió amb la Sala Berbel

La presidenta d’AMIDA, Agustina Grandvallet, i el seu vicepresident, Marc Larorre, han estat reunits avui amb la Dra. Sara Berbel, directora d’Empowerment Hub de Barcelona, compartint impressions sobre com incentivar la inserció laboral de les persones amb discapacitats, com reorientar-les quan aquesta és sobrevinguda, els programes específics de formació i com s’hauria de fer partíceps d’aquests programes d’inserció a les empreses.

Recordem que la Dra. Berbel és escriptora i conferenciant, compaginant aquestes tasques i les de directora d’Empowerment Hub amb la docència. Ha tingut importants càrrecs tant a la Generalitat de Catalunya com a l’Ajuntament de Barcelona. El seu interès professional s’ha concretat en investigacions i treballs sobre el desenvolupament de moviments socials i les estratègies per al canvi social, especialment dels grups de dones com a agents actius

Leave a comment