Amida ja té una web que dóna a conèixer les seves activitats (Bondia)

Escrit per: Julià Rodríguez / Foto: SFGA

L’Associació de Persones amb Diversitat Funcional d’Andorra, nou nom que adopta a partir d’ara Amida, va donar a conèixer ahir la seva pàgina web. La presidenta de l’entitat, Agustina Grandvallet, va explicar que l’objectiu és donar més visibilitat a l’entitat, com li ha recomanat l’Institut Guttman, amb el qual va firmar un acord el mes de maig passat. Es tracta d’una pàgina “molt gràfica” en la qual es recolliran les notícies que apareguin als mitjans de comunicació sobre l’associació i els esdeveniments que s’organitzin, i també hi haurà un apartat dedicat als voluntaris. Tal com va explicar el creador de la web, Fernando Blanco, l’objectiu és “posar cara a la junta directiva i als voluntaris” i establir un feedback amb totes aquelles persones que vulguin col·laborar amb l’associació, al mateix temps que convida tothom a associar-se, a fer-se voluntari o a difondre les activitats de l’entitat. A la presentació de la web, que va tenir lloc al Centre de Congressos d’Andorra la Vella, hi van assistir la secretària d’Estat d’Afers Socials, Ester Fenoll, i la cònsol major de Sant Julià de Lòria, Montserrat Gil, dues persones que, segons va destacar Grandvallet, han ajudat l’associació. La presidenta d’Amida va explicar que els 25 anys de vida de l’entitat s’han aconseguit moltes metes, però que encara falta treball per fer. En aquest sentit, va voler recordar Antoni Rogel com a fundador de l’associació i també de la Federació d’Associacions de Persones amb Discapacitat (FAAD) i va indicar que sense els seus 350 socis i la quinzena de voluntaris no es podria fer la feina que s’està desenvolupant. En aquest sentit, la web hauria de ser una eina per rebre el suport de més persones.

Link

Leave a comment