Agustina Grandvallet, nova presidenta de la FAAD!

En l’Assemblea General Extraordinària celebrada el dia 26 de setembre al vespre i després d’aprovar el pressupost del 2017, ha estat el torn de l’elecció del president/a de la FAAD . L’única candidatura presentada ha estat la de la presidenta d’AMIDA Agustina Grandvallet, que ha estat per tant elegida presidenta pels propers quatre anys.

Segons els estatuts la mateixa junta directiva elegirà els altres càrrecs a provisionar entre els membres de la mateixa en una propera reunió. D’aquesta manera la Sra. Grandvallet es converteix en la quarta presidenta de la FAAD des de la seva creació.

Grandvallet i el seu equip de treball lideraran, conjuntament amb la gran labor del voluntariat i dels associats, la FAAD i AMIDA.

FELICITACIONS a la nostra presidenta, la presidenta de tots i de totes, i li desitgem els màxims encerts possibles!!

Leave a comment