Renovació del Consell Social i de Participació de l’Institut Guttmann

El passat dia 9 de juny es va celebrar a l’Institut Guttmann la primera reunió del Consell Social i de Participació d’aquest exercici 2016, en que es va donar raó de tota l’activitat realitzada l’any anterior, destacant especialment les accions dirigides a l’àmbit social, com va ser la iniciativa dels Debats d”’Innovació Social i Discapacitat”.

A la reunió es va fer efectiu el relleu a la presidència del Consell, que després de 6 anys a càrrec de la Sra. Mercè Camprubí ha estat ara assumida pel Sr. Josep M Solé, qui segons les seves pròpies paraules, afronta el repte amb la il·lusió que “treballar conjuntament fa més capaces a les associacions”. A més, enguany s’han incorporat nous membres al Consell amb l’objectiu d’augmentar la seva pluralitat i participació; així ha donat la benvinguda a l’Associació PREDIF, representada la seva gerent la Sra. Elena Ortega, el Sr. Quim Bonaventura, la Sra. Dolors Colom i el Sr. Joan Subirats, com a experts de la societat civil, i la Sra. Roser Fernández i la Sra. Mercè Yuguero, per part de l’Institut Guttmann.

El Consell Social i de Participació és un òrgan assessor i consultiu composat per representants de les principals entitats i associacions de persones amb discapacitat col·laboradores de l’Institut Guttmann, experts de la societat civil i representants de les administracions públiques. Una mostra de la voluntat de la organització de fomentar la participació i coresponsabilitat dels propis actors implicats per al desenvolupament de les activitats de la fundació.

Seguim endavant, AMIDA!

Leave a comment