La nostra presidenta, al Comité Andorrà del Voluntariat

L’Agustina Grandvallet, presidenta de la nostra associació, ha estat nomenada la passada setmana en representació de les entitats al Comité Andorrà del Voluntariat, segons es publica al BOPA d’ahir.

El comité es completa amb la Ministra de Cultura, Joventut i Esports, Olga Gelabert, com a presidenta l’Agustí Pifarré; en representació dels comuns l’Esther París i el Marc Pons; en representació de les entitats, juntament amb l’Agustina, la Teresa Cabanas, el Francesc Garcia, la Margot Aleix, el German Torres, l’Anna Arias i la Yolanda Font; en representació del voluntaris la Inés Martí, el Roger Padreny, la Victòria Ticó, la Digna Rodríguez, el Jordi Silvestre i el Jordi Gonzàlez.

Recordem que els nomenaments són vàlids per un període de 2 anys a partir de la data de la publicació de l’edicte.

Enhorabona i el nostre desig de molts encerts, Presidenta!

Comments (3)

El nombramiento es para AMIDA que no representa a todo el colectivo de la discapacidad. Tendría que haber elecciones entre los discapacitados para ver quien ocupa estos puestos en lugar de ir gente enchufada…

Segon Article3.a d’ AMIDA Associació de Persones amb Diversitat Funcional d’Andorra.
La finalitat d’associació és la promoció i el foment de la prevenció,l’educació,la formació professional,l’activitat laboral,l’esbarjo,l’atenció residencial i l’assistència sanitària,cultural i social,de totes aquelles persones que presentin algun o altre tipus de disminució i resideixin,de manera legal i efectiva,al principat.

Jose:
AMIDA representa una gran part de persones amb diversitat funcional amb un reconeixement nacional i internacional. El nomenament de la Sra. Grandvallet és fruit de la seva tasca social i humana vers l’associació que representa. Perquè sí, com a presidenta representa, legalment, l’associació que encapçala i que va ser elegida democràticament pels seus socis. Trobo molt fora de lloc el teu comentari, fruit de la desconeixença.
T’animo a informar-te abans de fer mal, gratuitament. Per altra banda, caldria que t’informessis, també,de quin és el procediment de nomenament dels membres del Comitè!

Leave a comment