Una nova APP per informar sobre turisme accessible

Equalitas Vitae ha anunciat el llançament de “Turisme Accessible”, una nova aplicació mòbil, gratuïta, creada perquè les persones amb mobilitat reduïda trobin, mitjançant sistema de geolocalització, l’oferta d’oci i recursos turístics accessibles dins i fora d’Espanya.

Quan aquesta APP sigui llançada recollirà la informació de més de 1000 establiments i recursos turístics accessibles, numero que han ira creixent.

L’usuari trobarà en l’aplicació una completa informació i fotografies on es veuen les condicions detallades d’accessibilitat d’hotels, museus, restaurants, transport i una variada oferta turística.

Mitjançant un sistema de geolocalització, l’aplicació identifica el lloc d’ubicació de l’usuari i indica els principals recursos turístics accessibles existents al seu al voltant.

Amb aquesta nova eina l’usuari pot tenir informació en temps real de les condicions d’accessibilitat dels llocs que li envolten. Aquesta informació s’anirà ampliant ben aviat amb una altra que inclogui restaurants, bars, o parades de metro accessibles.

L’aplicació també permet interactuar a l’usuari, per tant permetent-li formar part d’una comunitat que comparteix nous llocs accessibles i que valora els existents perquè la seva experiència serveixi a altres usuaris.

“Turisme Accessible” recull informació de diversos països com Bèlgica, Alemanya, Holanda, França o Itàlia entre uns altres, aquest llistat està previst augmentar en els següents mesos fins a recollir informació de qualsevol part del món. La idea és crear una comunitat de viatgers amb necessitats especials a escala internacional.

En un futur es preveu desenvolupar l’aplicació en altres països i altres idiomes, per a usuaris estrangers que tinguin les mateixes necessitats especials.

Estem segurs que els membres d’AMIDA tenen moltes ganes de gaudir d’aquesta nova eina tan interessant!

Leave a comment