Suma-t’hi

Des de fa 25 anys AMIDA lluita per la plena integració de les persones amb diversitat funcional del nostre país, amb el suport invalorable del seu cos de voluntaris.

Junts hem creat un grup social molt cohesionat i emprenedor que ha aconseguit moltes millores i ha superat reptes que semblàvem impossibles gràcies a gent com tu, que va donar desinteressadament temps i esforç per a la nostra causa.

Dins del nostre pla de creixement hem creat una pàgina web per, a més a més d’informar sobre totes les notícies d’interès del nostre col·lectiu i del públic en general, facilitar l’accès a totes les persones que tinguin la inquietud de sumar-se a l’associació com a voluntaris. Per això només cal visitar la web i deixar-nos aquí les dades de contacte i explicar-nos quina és la vostra experiència, per optimitzar d’aquest modo l’ajuda que cadascu podrà donar.

Aqui us esperem a AMIDA, per avançar tots junts cap a una plena integració de les persones.

Leave a comment