AMIDA demana que no s’abusi de les subvencions públiques

by Agustina Grandvallet

L’Associació de Persones amb Diversitat Funcional (AMIDA) defensa una idea de discapacitat «activa, treballadora i que es bellugui».

La seva presidenta, Agustina Grandvallet, demana «igualtat d’oportunitats» i per això insisteix en la importància que el col·lectiu, sempre que pugui, treballi. «Ajuda a nivell psicològic i a nivell físic, t’obliga a moure’t», argumenta. Per això, des de l’associació demanen que «no s’abusi de les subvencions», ja que «pot perjudicar el missatge en positiu» d’Amida.

L’associació denuncia que «hi ha gent que prefereix quedar-se a casa i demana més del que li correspon». Una pràctica, d’altra banda, que «només utilitzen uns quants, pocs, i sempre els mateixos». Però insisteixen en que és important «no abusar de les ajudes que es reben i reivindicar allò que realment sí que ens manca».

En aquest sentit, recorden que a nivell sanitari encara hi ha molt camí per recórrer, com ara la necessitat que la Caixa Andorra de Seguretat Social (CASS) cobreixi més hores de rehabilitació per a les persones que han patit un ictus.

En aquest aspecte, Grandvallet assegura que «quan s’ha de ser reivindicatiu ho som però quan un aspecte es soluciona o es cobreix correctament també s’ha de dir». I és que la presidenta d’AMIDA exposa que «si realment una persona necessita una ajuda per la seva discapacitat que li pertoca per llei, el Govern li concedeix».


About the Author


Agustina Grandvallet


Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*